Datum objave: 10. Listopad 2023

HRVANJE / Hrvačice i hrvači HK „Šibenik” postigli odlične rezultate na Prvenstvu Hrvatske, Herkul open turniru i Međunarodnoj ligi za kadate. Donijeli su u Šibenik 8 vrijednih medalja.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Hrvačice i hrvači HK „Šibenik” postigli su odlične rezultate na Prvenstvu Hrvatske u slobodnom stilu za starije dječake, Herkul open turniru i Međunarodnoj ligi za kadate. Donijeli su u Šibenik 8 vrijednih medalja.
Na međunarodnom turniru Herkul open u Zagrebu u konkurenciji 350 hrvača i hrvačica iz 6 država i 26 klubova šibenski hrvači su ostvarili odličan rezultat. Ivan Shapovalov osvojio je srebro dok su Ana Lucija Višnjić, Marta Mateja Višnjić, Lucija Erceg te Roko Malenica osvojili broncu. Jan Slavica, Filip Nakić i Šimun Grabovac su izgubili u borbi za broncu. Na natjecanju su nastupili i Lara Kuvač te Marko Perišić. 

Na Međunarodnoj ligi za kadete održanoj jučer u Zagrebu za naš klub je nastupio Luka Batinica te osvojio broncu.
Na Državnom prvenstvu za starije dječake u slobodnom stilu, održanom u Petrinji, Bartul Polić je osvojio srebro dok je Luka Batinica izborio  broncu. Na prvenstvu su još nastupili i Leon Čogelja, Emil Rupić, Jakov Bulat i Pere Barišić.

Iz kategorije: Sport