Datum objave: 26. Rujan 2023

STUDENTSKI KOŠARKAŠKI KLUB ŠIBENIK / Puni optimizma, u istom sastavu nastavljaju nastupe i u ovoj studentskoj godini, a dobro bi im došli i sponzori

Diana Ferić
Diana Ferić

Studentski košarkaški klub Šibenik u Zagrebu nastupat će i ove sezone. Nakon prošlogodišnjeg trijumfa i osvajanja FERbasket lige, šibenski studenti zaključili su kako je najbolji recept - nastaviti po starom. 

Studenti će se tako i ove sezone natjecati u FERbasket ligi u gotovo identičnom sastavu kao i prošle godine. Kako stvari stoje, napustiti ih ne bi trebao nitko, a pobjedničkom rosteru trebalo bi se čak i priključiti nekoliko novih igrača.

Iako je natjecateljski sastav praktički kompletiran, SKK Šibenik preko tjedna organizira treninge i termine, a svi šibenski studenti zainteresirani za košarku dobrodošli su na iste te su ovim putem pozvani da se slobodno jave na jedan od brojeva na kraju članka. 

Ovisno o broju sudionika i zainteresiranima, postoji šansa i organiziranja dodatnih termina kako bi se zadovoljile povećane potrebe.

Također, s obzirom da se studenti iz godine u godinu većinski financiraju sami, a troškovi dvorane i natjecanja rastu iz sezone u sezonu, SKK Šibenik otvoren je i za nove suradnje, sponzorstva i donacije koje bi pomogle šibenskim studentima da se nastave natjecati i u godinama koje slijede. Gotovo pet ih je već prošlo, a bilo bi lijepo da ih bude i znatno više, poručuju ti ambiciozni šienski sportaši – studenti.

Iz kategorije: Sport