Datum objave: 18. Svibanj 2023

GIMNASTIKA / Šibenske gimnastičarke odlične u 2. kolu Kupa Hrvatske regija jug u svim kategorijama i programima

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenske gimnastičarke članice gimnastičkog kluba „Šibenik – Dalmacija” postigle su odlične rezultate u 2. kolu Kupa Hrvatske regija jug u individualnom i grupnom programu te u svim kategorijama, seniorskoj, juniorskoj, kadetskoj, mlađoj kadetkskoj i mini kategoriji. Natjecale su se u konkurenciji svih klubova regije jug; „Sirena” iz Zadra, „Rusulice” iz Trogira, „Floramye” iz Splita i „Nebo” iz Šibenika, a postgle su ove rezultate.

Individualni progra:
U kategoriji mini Rita Raci osvojila je 3. mjesto i brončanu medalju, Iva Bilać osvojeno 4. mjesto
U kategoriji mlađih kadetkinja Lucija Tare osvojila je 2 .mjesto i srebrnu medalju ( 2. mjesto vježba bez rekvizita i 2. mjesto vježba s obručem )
U kategoriji juniorki Antea Mileta osvojeno 7. Mjesto, Mia Nakić osvojeno 8. Mjesto, Anđela Brocić osvojeno 9. mjesto, Eva Maria Kalpic osvojeno 11. Mjesto, Nika Bujas osvojeno 12. mjesto
U kategoriji seniorki Dora Jurčević osvojila je 2. mjesto i srebrnu medalju ( 2. mjesto u vježbi s loptom i 2. mjesto u vježbi s čunjevima )
Tonka Sladoljev osvojila je 3. Mjestoi brončanu medalju ( 1. mjesto u vježbi s obrčem i 3. mjesto u vježbi s čunjevima )
Gabriela Jakovljević osvojeno 4. mjesto ( 2. mjesto u vježbi s obručem ).

Grupne vježbe parovi
U ketegoriji mini Roza Španja i Marta Bilić osvojile su 2. mjesto i srebrnu medalju, Mareta Milošević i Andrea Vranković osvojile su 3. mjesto i brončanu medalju.
U kategoriji mlađe kadetkinje Lana Šarić i Iris Renata Pulić osvijile su 2. mjesto i srebrnu medalju.
U kategoriji kadetkinje Vita Čala i Roza Milošević osvojile si 3. mjesto i brončanu medalju. Nadja Lacmanović i Ana Grozdanić osvojeno 4. mjesto Sunčica Vlašić i Adriana Dadić osvojeno 5. mjesto

Grupne vježbe trojke
U kategoriji kadetkinje Saša Veligdenski, Dea Deranja, Karla Osmić osvojile su 2. mjesto i srebrnu medalju.

Grupne vježbe:
U kategoriji mini Ana Pešić, Ema Gović, Luce Lovrić, Lana Lamešić, Franka Stojić osvojile su 3. mjesto i brončanu medalju.

Iz kategorije: Sport