Datum objave: 17. Travanj 2023

STUDENTSKA KOŠARKA / Šibenski studenti u Zagrebu uvjerljivo pobijedili kolege iz FINA Hacklera

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon izgubljene prve utakmice četvrtfinala protiv FINA Hacklera, Studenstki košarkaški klubŠibenik itekako se trgnuo uoči druge utakmice te uvjerljivo slavio  73-47 i poravnao seriju.

Šibenčani nisu ušli baš dobro u utakmicu te su nakon pet minuta zabili samo dva poena uz zaostatak 6-2, no jako brzo su stvari počele sjedati na svoje mjesto.

Odličnim protokom lopte ona je počela završavati s kvalitetnim akcijama koje Šibenčane vraćaju u utakmicu, a fantastičnom obranom bekovskog tandema Skorić-Pancirov, ali i cijele momčadi, Hackleri u ostatku prve dionice igre ostaju bez poena te se u drugu četvrtinu ulazi vodstvom "narančastih" 13-6.

 Druga četvrtina donijela je daljnje odvajanje Šibenika. Serija trica Baljkasa učrvrstila je vodstvo, a odlična timska obrana Šibenika i dobra kontrola skoka otvarali su dodatne opcije u napadu.

Na predah se otišlo s +16, a u drugom dijelu igre nastavilo se po istom receptu koji je naposljetku donio finalni rezultat 73-47. Svi igrači Šibenika upisali su se u strijelce.

 

SKK Šibenik: Pulić 3, Baljkas I. 16, Skorić 17, Lučev 3, Šolić 2, Marin 21, Pancirov L. 2, Pancirov P. 6, Mioč 2, Baljkas A. 3

Iz kategorije: Sport