Datum objave: 29. Ožujak 2023

KARATE / Karatašice i karataši „Šibenika 1066” postigli odlične rezultate na međunarodnim natjecanjima u Splitu i Banja Luci. Briljirali su Mia Makarin, Toma Mileta i Eni Gojanović

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Karatašice i karataši „Šibenika 1066” postigli odlične rezultate na međunarodnim natjecanjima Kup Jadrana u Splitu i Bushido open u Banja Luci. Briljirali su Mia Makarin, Toma Mileta i Eni Gojanović koji su pobijedili sve svoje suparnike i u Šibenik se vratili sa zlatnim medaljama.
n
a Kupu Jadrana održanom u Splitu u konkurenciji više od 500 sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Crne Gore karatašice i karataši „Šibeika 1066” osvajali su medalje u katama i borbama, pojedinačno i ekipno. U katama su srebreno odličje osvojile Tomislava Ivanda i Gabrijela Ivanda, baš kao i kata team koji je prvi put nastupio. U borbama Mia Makarin  je osvojila zlato, srebrene su bile Helena Crnogaća, Gabrijela Županović i Nika Makarin, dok su broncu izborili Roko Županović, Leon Gončin i Marko Bulat.
Na Bushido open turniru održan u Banja Luci na kojem je nastupilo nešto više od 500 natjecatelja iz 7 država Toma Mileta i Eni Gojanović osvojili su zlatne medalje. Mare Mileta i Lana Šuša osvojila je srebrene medalje, a Karlo Ramljak i Ivan Baričević bili su brončani.

Iz kategorije: Sport