Datum objave: 20. Veljača 2023

FUTSAL / Senzacionalna pobjeda „Šibenika 1983.”. Šibenski drugoligaš u polufinalu Kupa Hrvatske pobijedio branitelja naslova i aktualnog prvaka „Novo vrijeme” i izborio finale.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Futsal klub „Šibenik 1983.” trećeplasirana momčad Druge lige – jug, izveo je u u polufinalu Kupa Hrvatske u futsalu pothvat koji je odjeknuo kao prvorazredna sportska senzacija, pobijedio je „Novo Vrijeme” i izborio nastup u finalu. „Novo Vrijeme” je vodilo dva puta i činilo se da sigurno dobiva utakmicu međutim „Šibenik 1983.” nije se predavao. Izborio je neriješen rezultat 2 : 2 pa se o pobjedniku odlučivalo penalima u kojima je bio bolji i to uvjerljivo. Nogometaši „Šibenika 1983.” Bajrušović, Žumberac i Protega bili su sigurni i precizni no glavni junak bio je Mario Jarmanović koji je obranio dva penala. Juranović je proglašen igračem utakmice.
Šibenik 1983.” je na sličan način u četvrtfinalu Kupa pobijedio zagrebački „Futsal Dinamo” koji je slovio kao jedan od glavnih favorita za završnicu Kupa.
U finalu Kupa Hrvatske 2023. „Šibenik 1983.” igrat će protiv ekipe „Stanoinvest Futsal” iz Pule.

ŠIBENIK 1983: Mario Jarmanović, Duje Bajrušović, Mihovil Prgomet, Thomas Monteiro Silva, Alen Milišić, Mario Žumberac, Ante Ćorluka, Alen Protega, Nikola Badrov, Antonio Imširović, Ivan Škugor, Ante Kosor, Franko Knez, Vinko Jurković, trener: Teo Strunje 

Foto: Šibenik 1983. 

Iz kategorije: Sport