Datum objave: 18. Veljača 2023

KOŠARKA / „Šibenka” nije uspjela izboriti finale Kupa Krešimira Ćosića. Izgubila je u polufinalu od „Cibone” s 30 koševa razlike, 101 : 71

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenka” nije uspjela izboriti finale Kupa Krešimira Ćosića, prvo finale nakon 1983. godine. U polufinalnoj utakmici izgubila je od „Cibone” s 30 koševa razlike. Konačni rezultat bio je 101 : 71. „Šibenku” je prošle kao i ove godine u polufinalu kupa pobijedila upravo „Cibona”. U finalu Kupa Krešimira Ćosića ponovno će kao i prošle godine igrat „Cedevita Junior” i „Cibona”.
Do pobjede je „Cibona” došla prilično lako. „Šibenka” nije uspjela pružiti ozbiljniji otpor osim što je na početku utakmice povela sa 7:1 i 10:4. „Cibona” je praktično već u drugoj četvrtini riješila utakmicu kada je napravila seriju seriju 22:8 i odmaknula se na 16 koševa razlike. Dojam je da je sve to deprimiralo igrače „Šibenke” koji su loše ušli u drugo poluvrijeme na čijem je početku „Cibona” napravila novu seriju, ovoga puta 12 : 0. Do kraja se igrala utakmica u kojoj je „Cibona” strpljivo čuvala rezultat.
U „Šibenki” najbolji je bio Pavao Paić  s 18 koševa i šest skokova.

Foto: Marin Sušić / GKK Šibenka

Iz kategorije: Sport