Sidebar Menu

Datum objave: 04. Veljača 2023

KARATE / Kartate klub „Osvit” nagradio svoje najbolje karatašice i karataše i proslavio osvajanje prve medalje na Prvenstvu Hrvatske

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Karate klub „Osvit” upriličio je posebnu svečanost u dvorani za borilačke sportove u Crnici na kojoj je dodijelio nagrade svojim najboljim natjecateljicama i natjecateljima, onima koji su tijekom 2022. godine postigli odlične rezultate i osvajali medalje. Tom prigodom proslavljeno je osvajanje prve medalje na Prvenstvu Hrvatske koju je za KK „Osvit” u katama izborila Marijeta Ćaleta-Car.

Nagrade su dobili: Matej Blaće, Ante Palinić, Bruno Martinović, Teodora Antić, Marta Zorica, Mia Ninić, Mateo Ninić, Niko Radovčić, Lovre Vučak, Borna Belamarić i Marijeta Ćaleta – Car.

Svečanost je upriličena na početka natjecateljske nove sezone koja počinje sutra, u nedjelju 5. veljače 1. kolom Dalmatinske lige.

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.