Sidebar Menu

Datum objave: 15. Prosinac 2022

ZLATNA KOKICA / Šibenske hrvačice odlične na Međunarodnom turniru hrvačica „Zlatna kokica” u Koprivnici, prvom hrvačkom turniru samo za dje4vojčice hrvačice.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenske hrvačice Marta Višnjić, Lara Kuvač i Lucija Erceg, članice Hrvačkog kluba „Šibenik” nastupile su na „Zlatnoj kokici” u Koprivnici, prvom hrvačkom turniru isključivo za hrvačice. Prvi međunarodni hrvački turnir „Zlatna kokica” za djevojčice na kojem je nastupilo više od 100 hrvačica iz Slovačke, Slovenije, Austrije, Srbije, Mađarske i Hrvatske, organizirali su HK „Podravka” i Grada Koprivnica.
Marta Višnjić, imala je 5 borbi i svih 5 je pobjeda. Zlatnu medalju osvojila je i Lara Kuvač dok je Lucija Erceg izgubila prvu borbu.
Šibenske hrvačice na prvom turniru ovakve vrste koji je održan u Hrvatskoj i izuzetno jakoj konkurenciji postigle su izvrstan uspjeh i odlične rezultate.

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.