Sidebar Menu

Datum objave: 11. Prosinac 2022

KICKBOXING / August Lambaša, Laura Lokas i Snježana Prgomet zlatni na „Croatia open 2022.“, najvećem kickboxing turniru u Hrvatskoj

Stanko Ferić
Stanko Ferić

August Lambaša, Laura Lokas i Snježana Prgome iz šibenskog kickboxing kluba „Dalmatino” osvojili su zlatne medalje na međunarodni turnir „Croatia open 2022“ u Makarskoj, najvećem kickboxing turniru u Hrvatskoj na kojem je nastupilo više od 400 natjecatelja iz 50 klubova iz 4 države. Borkinje i borci „Dalmatina” osvojili su 7 medalja; 3 zlatne, 1 srebrnu i 3 brončane u 3 K-1, light contact i kick light. Zlatne medalje su osvojili August Lambaša (-47 kg) i Laura Lokas (-60 kg) u konkurenciji kadeta. Snježana Prgomet je osvojila zlatnu medalju u konkurenciji seniorki do 55 kg, a srebrno i broncu osvojili su juniori Ira Lambaša (+70 kg) i Bartul Dasović (-67 kg).
Kickoboxing ekipu šibenskog „Dalmatina” vodili su trener Damir Lambaša, svjetska i europska prvakinja Nives Radić i predsjednik kluba Darko Mikulandra.

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.