Datum objave: 24. Listopad 2022

KOŠARKA / „Šibenka” ima niz od tri pobjede za redom. Za sada je jedina neporažena ekipa u Premijer ligi.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenka” nakon pobjede nad „Zabokom” ima niz od tri pobjede za redom. Za sada je jedina neporažena ekipa u hrvatskoj Premijer ligi. Doduše ima utakmicu manje, ali pobijedi li u zaostaloj utakmici „Cedevitu” evo je na prvom mjestu.
Utakmicu protiv „Zaboka” šibenski košarkaši nisu započeli baš dobro. Ekipa je bila malo raštimana, a nisu odmah uspjeli zaustaviti raspoloženog
Jacović koji im je na brzinu uvalio četiri trice za redom. Zabok je otišao na plus devet no u drugoj četvrtini „Šibenka” se probudila, zaigrala je bolje u obrani, a počeli su pogađati baš svi njeni igrači pa je u prvom poluvremenu imala čak deset strijelaca od kojih ni jedan nije ubacio više od pet koševa što je zapravo bilo jako dobro jer zbunilo i demotiviralo igrače „Zaboka”. U drugom poluvremenu probudili su se Skorić i Jambrović pa pobjeda „Šibenke” više nije dolazila u pitanje posebno nakon što je najbolji strijelac „Zaboka” Jacović dobio petu osobnu.

Šibenka - Zabok 68:57 (14:18, 17:12, 19:14, 18:13)
Šibenka: Skorić (15), Bobek, Klarin (3), Rebić (2), Pleadin (5), Gulin (6), Howard (2), Brocić (8), Antić (2), Jambrović (18), Šarić, Paić (7).
Zabok: Martinko, Kučan (6), Tonić, Lukačić (2), Črnjević, Stipaničev (3), Tomas (7), Prskalo (11), Antonić (3), Garrett (13), Jacović (12).

Iz kategorije: Sport