Datum objave: 08. Listopad 2022

NOGOMET / Deveti remi „Šibenika”. Bod u Zagrebu protiv „Lokomotive” osvojio je Salomon fenomenalnim golom s 25 metara u sudačkoj nadoknadi.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Lokomotiva” na svom terenu u Zagrebu nije uspjela pobijediti „Šibenik”, a mogla je kao što je mogao i „Šibenik” uz malo sreće i manje nespretnosti. Na kraju „Šibenik” je po deveti puta ove sezone remizirao, a bod je osvojio fantastičnim golom Salomona u sudačkoj nadoknadi. Salomonovog gola takav je da bi ga rado potpisao svaki golgeter iz europske Lige prvaka.
Utakmica „Lokomotiva” : „Šibenik”, bila je važan derbi začelja 1. HNL. Očekivalo se više žara i borbenosti, no sve u svemu bila je to prilično mlaka utakmica u kojoj je „Lokomotiva” kao domaćin bila nešto aktivnija. „Šibenik” je u početku igrao neloše, a onda se izgubio i zapetljao u niz nespretnosti. Djelovao je konfuzno i pomalo izgubljeno na terenu. Srećom „Lokomotiva” to nije znala iskoristiti. Povela je u 68. minuti nakon početničke greške igrača „Šibenika”, ali nekoliko minuta sve zabrljala kada je njen igrač nepotrebnim faulom zaradio drugi žuti karton. S igračem više „Šibenik” je zaigrao nešto bolje, ali ne dovoljno dobro pa se činilo da će „Lokomotiva” iz ovo
g dvoboja izaći kao pobjednik. No onda se u prvoj minuti sudačke nadoknade ukazao Salomon, potegnuo svom snagom i pogodio za deveti remi.
U ekipi „Šibenika” ponovno je najbolji bio golman Rogić koji je izvrsnim obranama bio glavni krivac što „Lokomotiva” nije uspjela pobijediti „Šibenik” na svom terenu.

Iz kategorije: Sport