Datum objave: 29. Rujan 2022

CRO RATE / Sudionici utrke prošli kroz Šibenik, a treću etapu završili u Primoštenu, pobjednik je Danac Vingegaard

Diana Ferić
Diana Ferić

Danac Jonas Vingegaard (Team Jumbo–Visma) pobjednik je treće etape CRO Racea od Sinja do Primoštena u dužini od 157 kilometara koju su biciklisti vozili u četvrtak, a završila je oko 16.30 sati. Primoštenci su ih srdačno dočekali.

Sudionici te utrke na ruti od Sinja do Primoštena prošli su danas poslijepodne i Šibenikom i to ulicama Put Bioca i Stjepana Radića pa do Poljane i dalje kroz Ulicu kralja Zvonimira. Vozili su do kružnog toka kod Stare kave pa produžili na Srednja magistrala prema Vrpoljačkoj cesti. Cestovni promet je u Šibeniku za to vrijeme bio zatvoren. Među biciklistima je i Šibenčanin Lorenzo Marenzi.

Sedmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se kroz šest etapa, na trasi većoj od 1000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije.

Ovogodišnje izdanje utrke CRO Race održava se od 27. rujna do 2. listopada i u Hrvatsku dovodi neke od najjačih UCI World Team timova –  među kojima su Trek-Segafredo, Jumbo-Visma, Ineos Grenadiers, Bahrain Victorious i ostalih.

 

 

Iz kategorije: Sport