Sidebar Menu

Datum objave: 27. Rujan 2022

KOŠARKA / Mogu li Šibenčani Aco Petrović i Neven Spahija spasiti hrvatsku košarku i postići ono ono što je u vaterpolu postigao Šibenčanin Ivica Tucak?

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Hrvatski košarkaški savez danas će na konferenciji za novinare predstaviti novog sportskog direktora Šibenčanina Aleksandra Petrovića, a on bi trebao predstaviti novog izbornika hrvatske košarkaške reprezentacije. U igri je, navodno pet kandidata, a najizgledniji novi izbornik je Šibenčanin Neven Spahija. Budući da će Aco Petrović predstaviti i svoj plan spašavanja hrvatske košarke koja je od europskog i svjetskog diva postala lokalni patuljak usprkos tomu što hrvatska ima itekako vrsne košarkaše, nameće se pitanje; mogu li dvojica Šibenčana spasiti hrvatsku košarku i vratiti joj ugled, slavu i uspješnost kakvu je imala nekada? Pojednostavljeno rečeno, mogu li Šibenčani Petrović i Spahija u košarki učiniti i postići ono što je u hrvatskom vaterpolu napravio Šibenčanin Ivica Tucak?

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.