Sidebar Menu

Datum objave: 23. Srpanj 2022

Šibenski veslač Nikola Knežević postao reprezentativac Hrvatske. Prvi nastup za reprezentaciju imat će na Balkan Rowing Championships u Višegradu.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Izbornika, veslačke reprezentacije Hrvatske, Darko Mikšić, pozvao je Nikolu Knežića, šesnaestogodišnjeg veslača VK „Krka” u nacionalnu vrstu koja će braniti boje Hrvatske na Balkan Rowing Championships. Nikola je reprezentatrivac Hrvatske postao zahvaljujući izvrsnim rezultatima koje je postigao tijekom prošle veslačke sezone te osvajanja srebrne medalje na Hrvatskom veslačkom prvenstvu u kategoriji mlađi-junior skifist.
Nikola je jučer otputovao u Zagreb na pripreme reprezentacije koje će trajati do 26. kolovoza. Već 27. kolovoza nastupit će na test-regati u Mariboru nakon koje slijede završne pripreme pred nastup na Balkan Rowing Championships koji će biti održan u Bosni i Hercegovini, u Višegradu na rijeci Drini.

Foto: Nives Crnogaća / Vk Krka

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.