Sidebar Menu

Datum objave: 01. Srpanj 2022

KOŠARKA / Debakl hrvatske košarkaške reprezentacije. Rezignirani Šibenčani predlažu: -Dražen plače u raju. Dajte reprezentaciju Tucku.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

-Dražen plače u raju. Dajte reprezentaciju Tucku. - rezignirana je reakcija Šibenčana nakon jučerašnjeg sramotnog debakla hrvatske košarkaške reprezentacije u ogledu sa Slovenijom. Komentari i analize suvišni su, a rezultat je mogao biti i puno gori da sjajni Slovenci predvođeni svojim Draženom, Lukom Dončićem nisu usporili i doslovno pomilovali „na smrt” osuđenu hrvatsku košarkašku elitu. Nakon „startnih” 33 : 8 konačnih 97 : 69 za Sloveniju ni ne izgleda tako katastrofalno loše.
Čini se da Hrvatska ima košarkaše, ali nema košarku pa poziv da (i) košarkašku reprezentaciju preuzme Ivica Tucak ima smisla. Naime ako je Tucak uspio od mladih vaterpolista stvoriti novu, uspješnu reprezentaciju, sigurno bi i od ekipe prekaljenih košarkaša uspio stvoriti  ekipu koja se, ako i ne bi pobjeđivala, barem ne bi ovako sramotila.

Foto: Hrvatski košarkaški savez

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.