Sidebar Menu

Datum objave: 02. Lipanj 2022

NOGOMET / Reprezentacija hrvatskih gradonačelnika 5. na prvenstvu Europe. Među reprezentativcima nema igrača iz Šibenika, Vodica, Skradina, Knina i Drniša

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Hrvatska nogometna reprezentacija gradonačelnika osvojila je 5. mjesto na Europskom prvenstvu gradonačelnika koje se igralo u Slovačkoj od 29. svibnja do 2. lipnja. Na tom humanitarnom prvenstvu EU koje je organizirano u znak podrške Ukrajini sudjelovalo je 11 reprezentacija, a hrvatski gradonačelnici su se plasirali u zlatnu sredinu što baš i nije u skladu s rezultatima hrvatske nogometne reprezentacije, ali je sasvim solidno. Nogometna reprezentacija hrvatskih gradonačelnika izgubila je od Njemačke, Rumunjske i Slovačke 1, a pobijedila je Češku 2 i Slovačku 2. 5. mjesto je najbolji rezultat hrvatske gradonačelničke reprezentacije na European mayor's football for peace turniru. Boje Hrvatske branili u Zvonimir Novosel (Jastrebarsko), Nikola Gospočić (Donja Stubica), Matko Šutalo (Valpovo), Branko Dukić (Zadar), Marko Vešligaj (Pregrad), Nikola Grgurić (Rab), Dalibor Ninčević (Solin), Josip Budimir (Kutjevo), Tomislav Bulić (Benkovac), Dalibor Bišćan (Hrvatska Kostajnica) i Mile Herceg (Vrgorac).
Među gradonačelničkim nogometnim reprezentativcima nema igrača iz Šibenika, Knina, Drniša, Skradina i Vodica.

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.