Sidebar Menu

Datum objave: 12. Travanj 2022

NATJECANJE U SPLITU / Mali plivači "Mora" okitili se brojnim medaljama, neki su se prvi put natjecali

Stanko Ferić
Stanko Ferić

 Proteklog vikenda u Splitu, na Poljudu, održano je posljednje kolo Splitske lige za plivače kategorija mlađih kadeta i početnika na kojem su mali šibenski plivači iz PK More osvojili brojne medalje.

Plivački klub „More“ predstavljali su: Barišić Jure, Petrina Matija, Miletić Mihael, Klarić Vice, Ožegović Vito, Bjedov Luka, Džepina Mate, Badurina Mislav, Petar Stegić, Cvitan Vice, Končurat Filip i Marija, Rupić Jerko, Žurić Mate, Bračanov Mihael, Šupe Luka, Ninić Nikolina, Dunkić Uršula, Županović Borna i Kunčić Luna.

Nekima je to bila prilika za prvi javni nastup, ali uz bodrenje kolega sve je prošlo veselo i lako.

Naši plivači navikli su nas na berbu medalja pa i ovog puta nisu razočarali.

Među osvajačima medalja našle su se plivačice Borna Županović sa osvojenom srebrnom medaljom u utrci 25m prsno i Luna Kunčić sa osvojenom brončanom medaljom u utrci 25m leptir.

Jure Barišić je za uložen trud i rad nagrađen sa osvojenom prvom, brončanom, medaljom u disciplini 25m prsno.

Mate Džepina dva puta se popeo na najvišu stepenicu postolja. Mate je dvije zlatne medalje osvojio u disciplinama 25m leptir i 50m slobodno.

Petar Stegić osvojio je brončanu medalju u disciplini 25m leptir i srebrnu medalju u disciplini 50m slobodno.

Mislav Badurina također se s natjecanja vratio s dvije medalje, srebrom osvojenim u utrci 25m prsno i broncom u utrci 50m slobodno.

Naš brzi trojac Mate, Petar i Mislav i ovoga puta je oduševio svojim nastupima i rezultatima, a najljepša fotografija dogodila se upravo na samom kraju natjecanja kada je na proglašenju za 50m slobodno ‘More preplavilo’ postolje. Jako smo ponosni na nastupe i ostvarene rezultate svih naših plivača – poručili su iz PK More.

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.