Datum objave: 31. Ožujak 2022

SUSRET REPREZENTACIJA / Šibenski plivač Toni Slavica i trener Dino Tepić dobili poziv u plivačku reprezentaciju Hrvatske

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenski plivač Toni Slavica i renomirani plivački trener Dino Tepić dobili su poziv u plivačku reprezentaciju Hrvatske nakon uspješnog nastupa na Susretu reprezentacija Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine koji je ponovno održan nakon dvogodišnje pauze zbog epidemioloških mjera suzbijanja pandemije korone.
Na "Susretu reprezentacija" koji je održan u Mariboru sudjelovalo je više od 150 najboljih plivača. Osim pojedinačnog plasmana, bodovao se i ukupni plasman u kategorijama mlađih juniora i juniora u muškoj i ženskoj konkurenciji. Među hrvatskim plivačima postignutim rezultatima istaknuli su se već standardni reprezentativac, Toni Slavica i trener Dino Tepić. Toni je nastupio na 100 i 200 prsno i zauzeo treća mjesta, a plivao je i u dvije mješovite štafete koje su doplivale do drugog mjesta. U ukupnom poretku Hrvatska reprezentacija je bila je najbolja u kategorijama mlađi juniori, mlađe juniorke i juniori. 

Toni je svoje discipline i otplivao na razini najboljih osobnih rezultata, a postigao ih je u izravnom nadmetanju s plivačima koji su bili sudionici finala Europskog juniorskog prvenstva u Rimu prošle godine.

Iz kategorije: Sport