Datum objave: 29. Siječanj 2022

NOGOMET / Danas vruća utakmica na Šubićevcu. „Hajduku” trebaju bodovi, a „Šibenik” voli pobjeđivati favorite

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Označena kao događaj visokog sigurnosnog rizika utakmica „Šibenik” – „Hajduk” koja se igra danas u 17 sati ui 5 minuta na Šubićevcu, bit će prvorazredan sportski događaj. Uvijek je tako kada u Šibenik dolazi „Hajduk”. Vruće će biti na terenu kao i u gledalištu, a očekuje se dobra, borbe utakmica. „Hajduku” trebaju bodovi da bi ostao u utrci za vrh 1. nacionalne nogometne lige, a „Šibenik” voli pobjeđivati bolje od sebe. Osim toga i njemu bi bodovi itekako dobro došli, a nešto za reći vjerojatno ima i novi trener Ferdinad Milin.
„Hajduk” u Šibenik dolazi prilično nabrijan i s mantrom: Mi smo „Hajduk”, mi rastemo, a „Šibeniku” ne treba neki posebni motiv da zaigra hrabro i borbeno. Ta uvijek je slatko pobijediti „Hajduka”!
„Hajduk” ovu utakmicu ulazi s četvrte pozicije na prvenstvenoj tablici s 35 bodova osvojenih u 19 utakmica, a „Šibenik” sa sedmog mjesta s 22 boda osvojena u 20 utakmica.
„Šibenik” i „Hajduk” u ovoj su se sezoni sastali dva puta. „Hajduk” je dobio utakmicu u Splitu (1:0), a „Šibenik” je slavio kod kuće (2:0). Sudeći po tomu „Hajduk” danas baš i nije neki favorit.

Foto: PIXEL / Duško Jaramaz

Iz kategorije: Sport