Sidebar Menu

Datum objave: 17. Listopad 2021

Sestre Mare i Antea Mileta na Prvenstvu Balkana u karateu osvojile 3. i 5. mjesto među1000 natjecatelja iz 12 zemalja.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenske karatašice sestre Mare i Antea Mileta, na Prvenstvu Balkana u karateu za seniore, seniorke i mlađe uzraste (do 2007. godišta) u katama i borbama postigle su odlične rezultate. Mare je u kategoriji djevojčica 2009. godište do 45 kilograma zauzela odlično treće mjesto, a Antea je zauzela peto mjesto u kategoriji djevojčica 2009. godište do 40 kilograma.
Prvenstvo Balkana u karateu održano je u Poreču, a na njemu je nastupilo više više od 1000 natjecatelja iz 12 država.
Sestre Mare i Antea Mileta, članice karate kluba „Šibenik 1066”, aktualne su prvakinje Hrvatske, a nastup na Prvenstvu Balkana donio im je dragocjeno iskustvo i bio je priprema za predstojeće Prvenstvo Hrvatske koje se održava idući vikend u Jastrebarskom.

-Rezultatom smo zadovoljni, ali uvijek ima prostora za napredak, stoga nastavljamo punom parom naprijed u nova iskustva, nove pobjede i berbe medalja. Veselimo se stvaranju novih sportskih uspomena, putovanjima i druženjima. - kazao je Ivan Zoričić trener Mare i Antea Mileta nakon uspješnog nastupa na Prvenstvu Balkana.

 

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.