Datum objave: 15. Listopad 2021

SVJETSKO PRVENSTVO / Šibenske reprezentativke Radić, Makelja i Prgomet završile pripreme za Svjetsko prvenstvo u kickboxingu

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenčanke Nives Radić, Karmela Makelja i Snježana Prgomet, članice kickboxing kluba „Dalmatino”, reprezentativke Hrvatske završile su pripreme za odlazak na Svjetsko prvenstvo u kickboxingu koje će se održati od 16. do 24. listopada u Jesolu u Italija na kojem će Nives Radić po peti puta braniti tiutulu svjetske prvakinje. Snježana Prgomet i Karmela Makelja na posljednjem Svjetskom prvenstvu koje je održano u Sarajevu prije dvije godine osvojile su brončane medalje.
Nives Radić na ovogodišnjem svjetskom prvenstvu u superteškoj kategoriji (low kick + 70 kg) ima 10 respektabilnih protivnica, sa svjetskim i europskim medaljama. Karmela Makelja ih ima također 10 u kategoriji do 60 kg, a Snježana Prgomet ih u kategoriji do 48 kg ima 11, uključujući prvakinju svijeta iz Italije i viceprvakinju svijeta koja dolazi iz Izraela. S predstavnicama šibenskog „Dalmatina” i reprezentacije Hrvatske, na svjetsko prvenstvo ide i trener Zoran Huljev.

Iz kategorije: Sport