Datum objave: 06. Rujan 2021

BODY BUILDING / Šibenčanin Krešo Ivančević postao je europski prvak u kategoriji Mr.Fitnes model na natjecanju u Mostaru

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenčanin Krešimir Ivančević postao je europski prvak u kategoriji Mr.Fitness model  na Europskom prvenstvu bodybuildinga i fitnesa koje je održano u  Mostaru. Osim njega  nastupio je još jedan član  Dsr Feel the Power iz Šibenika, Marko Bilić. To mu je bilo prvo sudjelovanje na Bodybuilding i fitness natjecanju. Osvojio je  dva četvrta mjesta u kategorijama Mr. fitness tall i Mr.athletic.

 
“Pripreme su bile iznimno zahtjevne. Prvi dio smo odradili u teretani a druga polovica priprema se sastojala od planinarenja, plivanja ,supiranja, kajakiranja, blicikliranja i trčanja.U završnoj fazi priprema  najbitnija je prehrana tako da smo I Marko I ja 6 dana prije natjecanja  jeli više od kilo piletine i pili više od 6 litara uz pojačan unos natrija veći od 10 grama.Tri dana prije natjecanja je krenula faza punjenja kada su jeli samo ugljikohidrate . Posljednjih 12 sati prije izlaska na binu izbacili smo unos vode te pojačali unos kalija i magnezija”, kaže Krešimir I dodaje da takve manipulacije hranom,  nutrijentima I mineralima nikako ne preporučuju rekreativcima bez nadzora jer može biti jako opasno.
Krešimir Ivančević je do sada je ostvarivao odlične rezultate. Izdvajamo najvažnije:
 - 2020. godine, svjetsko prvenstvo, „IBFF“, u Sloveniji:
3. mjesto – mr. fitnes tall
4. mjesto – mr. fitnes model
5. mjesto – mr. physique tall
- 2020. godine „International world fitnes federation“ competition in force:
2. mjesto – bench press
2. mjesto – shaft
- 2019. godina, WFF BALKAN OPEN CHAMPIONSHIP, Srbija: 2. mjesto – sport model
2. mjesto fitness – class I.
- 2018. godina, WFF PRO – AM BALKANS, Mostar:
 3. mjesto – fitness class I.
3. mjesto – sport model
 
Ivančević  je predsjednik kluba Dsr Feel the Power  i licencirani internacionalni Fitnes instruktor od strane  WFF World fitness federacije i NABBA association, te član ACAI(ASSOCIATION OF CROATIAN AEROBIC INSTRUCTORS . Njegov  Fitness program feel the Power 7 koji koristi i u pripremi za natjecanja sigurno je najopsežniji u gradu i kao takav daje iznimne rezultate na području poboljšanja izgradnje  tjelesnih  sposobnosti . 
 Njegov je nastup u Mostaru podržao niz sponzora I donatora:
 Šibensko-kninska županija
Dalmacija Agent
Concreto -  Pizzeria Trattoria
Konoba Šjor
Restoran Antin Gust
Moby Dick Cafe-Bar
Pluto’s Burger Bar
Konoba Vidrovaca
Rakić food
Konoba Evala
Optika Petra
Hostel Scala
@cafe bar Gak
@cafe bar Enigma
@pizzeria the Bar
@cafe bar Moby Dick
@Grafika Smolić
@Rontech
@generali osiguranje
Frizerski salon " ANA" 
Logistika:Goran Grguričin
Iz kategorije: Sport