Datum objave: 01. Ožujak 2020

KOŠARKA / Košarkaški klub šibenskih studenata u Zagrebu zabilježio još jednu pobjedu, a najbolji je bio Luka Skorić

Diana Ferić
Diana Ferić
U prvoj utakmici prvog kola doigravanja u kojem Studentski košarkaški klub Šibenik igra s Downtown Assassinsima, 'narančasti' su slavili 78-66. 
 
Downtown je u utakmicu ušao prilično agresivno i usprkos statusu slabije momčadi držao priključak cijelo prvo poluvrijeme nošen energičnom obranom i skokovima u napadu, no u drugom poluvremenu stvari su se promijenile.
 
Na predah se išlo s 35-34 vodstvom Šibenika, a u trećoj četvrtini Šibenčani počinju igrati zonsku obranu te Pulić nekoliko napada zaredom krade loptu protivnicima i donosi sve veće vodstvo. Minute su upisali svi igrači Šibenika, a vodstvo je u jednom trenutku bilo i preko 20 razlike.
 
Najbolji je bio Luka Skorić s 22 poena i osam skokova, odličan je bio i Ivan Baljkas s 15 poena i sedam skokova, a svestran je bio Nikola Pulić s 13 poena, četiri skoka, sedam asistencija i čak osam ukradenih lopti. Pancirov je zabio 11 poena s 11 skokova, Lučev je dao sedam poena s devet skokova, Buva je zabio pet, Papak tri, Kulušić tri, Bego dva i Mrdeža jedan. 
Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3