Sidebar Menu

Datum objave: 01. Prosinac 2018

Splićani pobjednici ovogodišnje regate krstaša u šibenskoj luci, Valovci su na cilj došli treći

Diana Ferić
Diana Ferić

Unatoč tomu što se  današnja tradicionalna regata krstaša u šibenskoj luci vozila po bonaci okončana je i poznati su rezultati.  Prva je na cilj stigla posada Fatamorgane  s kormilarom  Matom Arapom  iz splitskog  Mornara, druga  je  Furioso 2  s Igorom  Čupićem iz  Uskoka Zadar, a treća je posada JK Vala Clean Sport One s kormilarom Teom Piasevolijem. Gledatelji su  tu dana slow motion  regatu promatrali sa šibenski rive, ali i s tvrđave Barone na kojoj je ulaz bio besplatan.

Večeras je  na progkašenju pobjednika uručeno i  priznanje  "Valovi Šibenika". Koje JK Val dodjeljuje za spašavanje jedriličara na moru.  Dobili su je Matej Barhanović i Matej Lisičar. Oni su 24. rujna ove godine u Hvarskom kanalu spasili živote dvojici jedriličara na dasci, češkom i hrvatskom surferu. Nažalost, nisu uspjeli spasiti mladu meksičku surfericu Valeriju Valderramom Santos.

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam