Sidebar Menu

Datum objave: 06. Prosinac 2017

Prestižna nagrada Hrvatskog karate saveza stigla još jednom članu KK "Osvit 1971"

Diana Ferić
Diana Ferić

Dragan Zorica iz Karate kluba “Osvit 1971” dobio je ove godine prestižnu nagradu za “Nesebičan doprinos i zasluge za razvoj Hrvatskog karate sporta” koju svake godine dodjeljuje Hrvatski karate savez pojedincima koji su zaslužni za razvoj karatea u Hrvatskoj.

 

Dragan Zorica karateom se počeo baviti od sredine 80-tih godina prošlog stoljeća pa do današnjih dana. Početkom domovinskog rata aktivno sudjeluje u obrani domovine te postaje instruktor borilačkih vještina u Specijalnoj policiji.

Trenutno je zapovjednik Interventne policije u Šibeniku i jedan od trenera u Karate klubu “Osvit 1971” gdje svoje veliko znanje i iskustvo prenosi na mlađe naraštaje.

Nagradu je primio iz ruku legendarnog svjetski poznatog karatista Vjekoslava Šafranića i predsjednika Hrvatskog karate saveza Stjepana Čelana.

Tu nagradu je 2015. godine je dobio je još jedan član Karate kluba “Osvit 1971” Ante Tanfara bivši reprezentativac u karateu i trener mnogih sportašica i sportaša.
 

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam