Datum objave: 11. Rujan 2017

Jeli vas sramota pljuvati po Dariju? - pitaju na stranici Hrvatske košarkaške lige

Diana Ferić
Diana Ferić

Kako to kod na obično biva, nakon što sportski rezultat reprezentacije nije onakav kakav smo priželjkivali počne gađenje izbornika, igrača...To se dogodilo i nakon sinoćnjeg poraza košarkaške reprezentacije Hrvatske od Rusije na Eurobasketu. Na udaru se našao Dario Šarić, a u njegovu obranu stali su stranici Hrvatska košarkaška liga:

„ Jel pojedince sramota pljuvati njega, imaju li iti malo morala i poštovanja prema njemu. Prema čovjeku i igraču koji se oduvijek odazvao i oduvijek bio tu, mislite da njemu nije teško ?
Prema momku koji ima sezonu za pamćenje u najjačoj ligi na svijetu. Prema njemu, kojem su sa 16 godina stavili na leđa Draženovo ime, od kojeg su sa 23 godine očekuje da nas odvede do zlata.
Ne ide to tako, toliki smo mu svi mi pritisak stvorili, pa i mi govoreći da je ovo ta generacija, i svi mediji da je na kraju jednostavno puknuo kad je najviše trebao, dogodilo se ok nije bio pravi, ali to ne daje za pravo nikome da vrijeđa i pljuje po Dariju jer vidite mogao je i on reći bole me mošnje neću igrati spremat ću se za sezonu kao neki njegovi vršnjaci, ali nije i zato će u mojim očima uvijek ostati ljudska i igračka veličina bez obzira na učinak na parketu', napisao je uz fotografiju Darija Šarića administrator stranice 'Hrvatska košarkaška liga'
 

Iz kategorije: Sport