Datum objave: 16. Veljača 2017

Košarkaši na primanju kod gradonačelnika: Kup velikana igra se u gradu velikana

Šibenik News
Šibenik News

Gradonačelnik Šibenika, Željko Burić susreo se danas s predstavnicima košarkaških ekipa koje su ušle  u završnicu turnira Kup Krešimira Ćosića koji se igra u Krešimirovom gradu od 15. do 18. veljače.

 

Utakmice Kupa igraju se u sportskoj dvorani Baldekin, a za pehar igra i to Cedevita, Cibona, Zadar, GKK Šibenik, Jolly JBS, Split, Zagreb i Kvarner 201 s tim da je domaći klub Jolly JBS još jučer pobjedio Zagreb. 

 

Tim povodom gradonačelnik  Burić primio je danas u Gradskoj vijećnici sudionike završnice Kupa te predstavnike Hrvatskog košarkaškog saveza na čelu s predsjednikom Stojkom Vrankovićem. 

 

- Ovo natjecanje vraća nas u slavna šibenska košarkaška vremena. Veseli nas što Šibenik ponovno živi košarku te što su naša dva kluba u samom vrhu ovog sporta u Hrvatskoj - kazao je gradonačelnik Željko Burić.

 

Stručni tajnik HKS-a Josip Vranković zahvalio se Gradu Šibeniku te GKK Šibeniku i KK Jollyju na organizaciji završnice, istaknuvši da mu je drago da se ona održava upravo u gradu Dražena Petrovića.

 

- To je sjajna poveznica, da se Kup velikana igra u gradu velikana. Izborom Šibenika za domaćina htjeli smo evocirati sjećanja na te neke stare dane i vjerujem da ćemo iz vašeg grada otići s novim, lijepim košarkaškim uspomenama - poručio je Josip Vranković, dok se u ime organizatora, GKK Šibenik i KK Jolly, Ante Grbac zahvalio svima koji su pomogli u organizaciji ovog sportskog događaja.
 

Iz kategorije: Sport