Datum objave: 10. Prosinac 2016

Do gradskog derbija u korteu: Košarkaši igraju za prvo mjesto A-1 lige i Evu

Šibenik News
Šibenik News

Ove subote, s početkom u 17 sati, na parketu sportske dvorane Baldekin u Šibeniku igra se gradski košarkaški derbi. KK Jolly JBS protiv GKK Šibenik. 

 

Oba domaća kluba imaju šansu vratiti se na začelje tablice A-1 muške lige zbog čega se očekuje žestoka utakmica, a igrači će imati podršku s tribina. 

 

Ulaznice za utakmicu prodaju se po cijeni od 30,00 kuna, a prikupljena sredstva od prodaje ulaznica namijenjene su obitelji Rožajac, čija se trogodišnja kćer Eva nalazi na eksperimentalnom liječenju u bolnici Bambino Gesu u Rimu, u Italiji. Zbog toga, godišnje ulaznice kao ni ostale propusnice iznimno za ovu utakmicu - ne vrijede. 

 

Osim toga, Udruga navijača Funcuti Šibenik priprema korteo prema Baldekinu u 15.30 sati s tim da je okupljanje navijača na Starom pazaru u centru Šibenika u 13 sati nakon čega zajednički u korteu odlaze prema dvorani. 

 

- Pozivamo sve naše članove, prijatelje i sve one koje vole Šibenik da nam se pridruže u subotu u što većem broju i da još jednom pokažemo koji je jedini klub u gradu - pozivaju Funcuti.

Iz kategorije: Sport