Sidebar Menu

Datum objave: 01. Prosinac 2016

Žarko Živković, županijski pobjednik u boćanju, naslovom ostvario dugogodišnji cilj

Snježana Klarić
Snježana Klarić

U nedjelju, 4. prosinca, u Boćarskom domu u vojarni Bribirskih knezova u Mandalini bit će održano županijsko prvenstvo u boćanju, disciplina precizno izbijanje, ali i završna dodjela pehara i nagrada najboljim od najboljih što se tiče ove sezone.

 

Prvi među njima je Žarko Živković iz Zatona, član ekipe Telekom, kao ovogodišnji županijski prvak u boćanju (discipline bližanje i izbijanje u krug).


Iako mu je vitrina puna medalja i pehara, ovo je prvi put da je Živković ponio naslov županijskog prvaka čime je ostvario svoju dugogodišnju želju i sportski cilj.

 

FOTO: Mali dio zbirke 'skupljene' kroz godine igranja

 

Kao najbolji u Šibensko – kninskoj županiji, Živković je ostvario pravo nastupa na Državnom prvenstvu u boćanju koje će se održati 18. prosinca u Rijeci čime mu se otvara prilika za još jedan naslov, za još jedan pehar.

 

FOTO:S jednog od natjecanja, boćanje ima zavidnu publiku


I jedna zanimljivost iz svijeta boćanja. Znate li da je u tijeku kandidatura da se boćanje proglasi olimpijskom disciplinom do Olimpijade koja će se održati 2024. godine?!
 

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam