Datum objave: 18. Studeni 2016

Valovci traže osobe s fotografije da im budu posebni gosti na oproštaju od barake

Šibenik News
Šibenik News

Valovci za sutrašnji oproštaj od kluba traže ekipu s čuvene fotografije. Kao što je već poznato, sutra, u subotu, 19. studenog, JK Val organizira oproštaj od klupskih prostorija, koje uskoro odlaze u povijest.

 

Tim povodom, vodstvo kluba poziva sve sadašnje i bivše članove te sve prijatelje i ljubitelje jedrenja u Šibeniku, da u subotu u 13 sati dođu nazdraviti i fotografirati se posljednji put s legendarnom Valovom barakom.

 

Pretražujući klupsku arhivu nije se ovih dana pronašlo mnogo grupnih fotografija napravljenih ispred kluba. Odnosno, poznata je samo jedna na kojoj se fotografiralo 26 članova Vala.

 

- Fotografija je snimljena nakon regate održane u povodu Dana oslobođenja Šibenika 1980. godine. Neke članove na njoj prepoznajemo, a neke ne. No, želim iskoristiti priliku i pozvati sve jedriličare sa slike da u subotu u 13 sati budu naši posebni gosti na posljednjoj fotografiji ispred kluba - rekao je Marin Paić, predsjednik JK Val.

 

Paić ističe da će se subotnji oproštaj od klupskih prostorija održati bez obzira na eventualnu kišu.

 

- U slučaju nepovoljne prognoze, cijelu ćemo svečanost preseliti u unutrašnjost kluba. Klub je već ispražnjen, tako da će biti mjesta za sve koji žele doći na fotografiranje te tako postati dijelom šibenske jedriličarske povijest -  rekao je.

 

Trošna Valova baraka, koja je izgrađena kao „privremeno rješenje“ 1954. godine, bit će srušena u ponedjeljak, 21. studenog, u 10 sati, a na istom će mjestu uskoro biti sagrađena nova klupska zgrada.

Iz kategorije: Sport