Datum objave: 11. Listopad 2016

Krkini juniori najbolji u državi, Crnogaća priznao: Bez pomoći kolega iz drugih klubova ne bismo stigli u Zagreb

Šibenik News
Šibenik News

Veslački klub Krka iz Šibenika na netom završenom Hrvatskom veslačkom prvenstvu ostvario je najbolji rezultat u uzrastu juniora. Krkini veslači juniori od 16 do 18 godina osvojili su ukupno 20,00 bodova te su pretekli klubove iz Zagreba, drugoplasiranu Croatiju i trećeplasiranu Trešnjevku.

 

Podsjetimo, Krkin juniorski osmerac je prvak države, dok su četverac i Sara Poljak u samcu osvojili srebrene medalje u svojim disciplinama na prvenstvu koje se održalo proteklog vikenda na Jarunu u Zagrebu.

 

- Radi se o još jednom lijepom i zasluženom priznanju za naše veslače i sjajnu Saru, te naravno njihove trenere Milana Radečića, Jovicu Krasića i Nikicu Blaževića. Hvala svima na uspješnom radu koji ih obvezuje i za iduću godinu: Frani i Luki u izbornoj vrsti moraju se pridružiti neka nova šibenska imena - poručio je Dražen Crnogaća, predsjednik kluba, nezaboravljajući one koji su im pružili ruku pomoći u ostvarenju sjajnih rezultata u Zagrebu. 

 

- Koristimo priliku zahvaliti se OKK 'Dražen Petrović' JK Val na ustupljenim kombi - vozilima. U aktualnom vremenu besparice bez njihove kolegijalne pomoći ne bi niti mogli otputovati u Zagreb - iskren je Crnogaća. 
 

Iz kategorije: Sport