Sidebar Menu

Datum objave: 29. Kolovoz 2016

Zbog povećanog interesa: GKK Šibenik počinje s prodajom godišnjih ulaznica za novu sezonu

Šibenik News
Šibenik News

Građanski košarkaški klub Šibenik od utorka, 30. kolovoza, kreće s prodajom godišnjih ulaznica za košarkašku sezonu pred nama, 2016./2017. To je mjesec dana ranije nego prošle godine, a razlog relativno uranjenoj prodaji godišnjih ulaznica krije se u povećanim interesu ljubitelja košarke. 

 

Godišnja ulaznica moći će se kupiti u klupskim prostorijama ispod istočnog ulaza u sportsku dvoranu na Baldekinu. Cijena ulaznice iznosi 250,00 kuna, a može se kupiti svakim radnim danom u vremenu od  09 - 11 sati, te od 17 - 19 sati.

 

- Godišnje ulaznice vrijede za sve službene utakmice GKK Šibenika , što uključuje A-1 ligu ,eventualnu Ligu za prvaka i Kup Krešimira Ćosića. Stari pretplatnici imaju prednost pri kupnji, te mogu u sljedeća dva tjedna preuzeti godišnu ulaznicu s istom pozicijom na tribini. Nako toga roka i te ulaznice idu u slobodnu prodaju. Stoga, nabavite Vašu ulaznicu na vrijeme jer je njihov broj ograničen - poručuju iz šibenskog kluba. 

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.