Datum objave: 31. Srpanj 2016

Ekipa sa šibenskog Šubićevca u velikom finalu ex. Jadranskih igara

Šibenik News
Šibenik News

Sportsko - zabavne igre City Games sinoć su u Primoštenu održale drugi polufinalni susret Dalmacije za veliko hrvatsko finale 4. kolovoza u Malinskoj na otoku Krku. U hrvatsku završnicu putuje fantastična šibenska ekipa Šubićevac koja se karte za finale uspjela domoći unatoč sjajno pripremljenoj konkurenciji.

 

- Stvarno nismo očekivali prvo mjesto. Ali sada kada smo tu, imamo i neka očekivanja od finala. Dati ćemo sve od sebe u Malinskoj -  najavila je Ana Štampalija iz pobjedničke ekipe Šubićevac.

 

Drugo mjesto pripalo je dečkima i curama iz Pakoštana, ekipi Laganini.

 

-Došli smo opušteno, bez očekivanja, a sa rezultatom smo prezadovoljni. Dolazimo i sljedeće godine! Tko zna, možda dođemo i do međunarodnog finala - nije krio svoje oduševljenje Tomislav Stojanov iz drugoplasirane pakoštanske ekipe.

 

Na trećem mjestu smjestili veterani City Gamesa i bivši prvaci, ekipa Primošten grad plaža. Nešto manje sreće ovaj su put imale ekipe Pirovac Nepredviđeni te ekipa Segutra Banj s Pašmana.

 

- Nismo nimalo zadovoljni rezultatom, ali dolazimo i sljedeće godine i to u istom sastavu - uz dozu dišpeta je izjavio Jure Ante Vulin iz ekipe Pirovac Nepredviđeni.

 

Organizatori susreta Općina Primošten te agencija Adria Events agencija iz Rijeke čestitali su svim ekipama, a najboljima poželjeli puno sreće u daljnjem natjecanju.

 

Hrvatsko finale u Malinskoj je iza ugla, konkurencija je impresivna, a koja će ekipa doći i do velikog međunarodnog finala u Biogradu na Moru, bit će poznato već sljedeći tjedan.
 

Iz kategorije: Sport