Datum objave: 14. Lipanj 2016

Male šibenske gimnastičarke odlične na natjecanju u Crnoj Gori

Šibenik News
Šibenik News

Proteklog vikenda u Budvi, u Crnoj Gori, održano je deveto izdanje Montenegro Cupa, natjecanja u ritmičnoj gimnastici na kojem su sudjelovale članice KRG Nebo iz ŠIbenika. Rezultati nisu izostali. Štoviše.

 

Petogodišnja Tonka Rupić, kojoj je ovo bio prvi nastup, u kategoriji baby osvojila je zlatnu medalju u vježbi bez rekvizita.

 

Njena klupska kolegica, Marta Miškić u kategoriji djevojčica rođenih 1997. godine, osvojila je srebrenu medalju u vježbi bez rekvizita, dok je Ana Meić u istoj kategoriji zauzela osmo mjesto što je odličan rezultat s obzirom da je i njoj ovo bio prvi nastup na natjecanju.

 

Šibenske gimnastičarke, Sara Langus i Filipa Meić slavile su u kategoriji hopes gdje su osvojile prvo i drugo mjesto u vježbi s loptom.

 

- Lara Budiša u kategoriji juniorki, u jako teškoj konkurenciji iz cijelog svijeta, zauzela je izvrsno osmo mjesto. Podjednako sam ponosna na svaku od njih, nije sport samo medalja, radost u njihovim očima, važnija mi je za naš zajednički budući rad. Ovim putem zahvalila bih i svima onima koji su nam omogućili da djevojčice otputuju na ovo natjecanje - poručila je Dragica Gulin, trenerica i predsjednica KRG Nebo.

 

Iz kategorije: Sport