Datum objave: 21. Travanj 2016

FOTO:Šibenik dočekao prvog u cilju - Giacoma Nizzola,pobjednika treće etape Tour of Croatia

Šibenik News
Šibenik News

Giacomo Nizzolo u dresu talijanskog Trek Segafredo kluba pobjednik je treće etape međunarodne biciklističke utrke Tour of Croatia koja se vozila danas sa startom na makarskoj rivijeri i ciljem u Šibeniku. 

 

 

Staza duga 190 kilometara pobjedniku, koji će sutra u nastavku utrke ponijeti crveni startni dres, odnijela je nešto više od 4 i pol sata pedaliranja koliko mu je trebalo na jednoj od najzahtjevnijih i najatraktivnijih utrka koja se vozi na ovogodišnjoj, drugoj po redu utrci Tour of Croatia.

 

Foto: pobjednik treće etape, Giacomo Nizzolo 

 

Šibenčani su na duž glavne gradske prometnice dočekivali bicikliste sa svih strana svijeta, a među njima i najmlađeg, Davida Jabuku, inače Tribunjcem. 

 

 

- Od Sinja se čuje 'Ajmo, Jabuka' i stvarno hvala svima koji su došli. hvala, trnci su me prošli, naježio sam se. Cijeli Šibenik je orio 'Ajmo, Jabuka' i to mi je bio dodatni motiv za sam cilj. Osobno sam zadovoljan rezultatom. Tu sam da pomognem ekipi što više mogu - kazao je mladi biciklist, David Jabuka. 

 

 

Šibenčani nisu podbacili prošle godine kad su ispraćali bicikliste na put kroz stazu, a fantastično navijanje ponovili su i ove sezone na cilju treće etape Tour of Croatia utrke koju uživo i u kasnijim emisijama prate brojni gledatelji putem malih ekrana na čak šest kontinenata. 

 

Iz kategorije: Sport