Datum objave: 23. Ožujak 2016

Podijeljena mišljenja oko Ace Petrovića kao novog/starog izbornika reprezentacije

Šibenik News
Šibenik News

Hrvatski košarkaški savez trenutačno prolazi kroz mučan proces potrage za novim izbornikom reprezentacije, a evo što se dogodi kad obožavatelji domaće košarke pitaju javnost za mišljenje. 

 

Naime, na društvenoj mreži Facebook, odnosno stranici Hrvatska košarkaška reprezentacija koja nije, napominjemo, službena stranica HKS-a, objavili su kako je prema nekim podacima za novog izbornika izabran Šibenčanin, Aleksandar Aco Petrović.

 

Upitani za mišljenjenje  'Molim mišljenja, komentare, pohvale i pritužbe... Jeste li za Acu ili protiv (kao izbornika, naravno), evo reakcija pojedinaca.

 

Ivan Ljubić:  Ako se radi o vatrogasnoj mjeri onda to još donekle mogu razumijeti jer barem iskustva ima, ali dugoročno nema što raditi u reprezentaciji. Imao je svoje šanse. Vrijeme je za Nazora, Rimca, Lutza ili kvalitetnog stranca.

 

Bartolomej Bariša Čelić: Nije to bio njegov uvijet. Njegov je uvijet bio da mu se dopusti da se i dalje bavi Cibonom. HKS je tražio izbornika samo za OI, a svi osim Ace su tražili da im se da i Eurobasket 2017

 

Ivan Krpina: lakrdijaa!!! pa on nezna nista drugo reći ajmo na tricu!

 

 

A što vi kažete na mogućnost da Aco prihvati mjesto na klupi prvog čovjeka hrvatske košarkaške reprezentacije?

 

 

 

 

Iz kategorije: Sport