Datum objave: 04. Ožujak 2016

"Građani" se sutra preko Škrljeva u gostima bore za ulazak u Ligu prvaka

Šibenik News
Šibenik News

 

Građanski košarkaški klub Šibenik sutra gostuje u Škrljevu u 17 sati, a prijenos će se moći gledati i izravno na HRT - 4. Škrljevo je u zadnja tri kola zabilježio tri pobjede, a Šibenčani se unatoč problemima nadaju pobjedi i ulasku u ligu prvaka. Izvan igre je osam od četrnaest igrača pa je pitanje tko će i koliko igrati.


"Četiri kola do kraja ove A1 Lige regularnog dijela i od toga dvije u gostima, ovo je prva utakmica koju igramo u gostima i definitivno mislim da će se nakon ovoga kola i matematički znati tko je unutra, bar prve četiri ekipe u koje računam da ćemo biti mi. Tako da će nakon ovog kola biti sve puno jasnije pa se nadamo da ćemo onda zadnja tri kola moći malo laganije..." kaže Jeronimo Šarin, trener košarkaša s Baldekina.


DOMAGOJ BAŠIĆ, košarkaš Šibenčana osvrnuo se na potencijalna pojačanja koja su dobrodošla jer će u ligi za prvaka glavni igrači teško igrati utakmice više od 30 minuta u prosjeku. Škrljevo ima dosta kvalitetnih igrača, pa su možda mogli biti i bolje plasirani na ligaškoj ljestvici, kaže Bašić. 

Iz kategorije: Sport