Datum objave: 18. Siječanj 2016

Schildenfeld se napokon oporavio i nakon pola godine spreman je zaigrati za zagrebački Dinamo

Šibenik News
Šibenik News

 

Šibenčanin Gordon Schildenfeld prošlo ljeto došao je u Dinamo kao veliko pojačanje koje će obrani pružiti dodatnu sigurnost u europskim utakmicama. No, niti pola godine kasnije naš stoper nije upisao niti jedan službeni nastup za klub, a nije niti pomogao Dinamu, koji je u šest utakmica Lige prvaka upisao pet poraza uz 14 primljenih golova. Izgleda da je Šifa napokon ozdravio i da je spreman za ovosezonski debi u plavom dresu, piše portal net.hr

“Ozdravio sam, napokon. To je prvo pitanje koje mi svi postavljaju u zadnje vrijeme. Tri puta mi je “otišao” isti mišić tako da mi je stvarno već više nego dosta rehabilitacije i oporavka. Nikada u karijeri nisam bio ovako dugo ozlijeđen, nema gore stvari za sportaša i stvarno sam jako sretan što sam zdrav”, izjavio je branič u razgovoru za službenu klupsku stranicu, koja nadodaje da se stoper potpuno oporavio i da je spreman za maksimalne napore.

“Uvijek sam željan utakmica, treninga i pobjeda, a nakon ovakve pauze to je samo još jače. Veselim se svakom treningu i moram priznati da jedva čekam utakmice”, rekao je Schieldenfeld te je nastavio.

“Naravno da više od svega želim biti zdrav i bez ozljeda, a onda će doći i sve ostalo. Što se tiče klupskih ciljeva to je jasno: želimo obraniti naslov prvaka i osvajača Kupa što vjerujem da i možemo napraviti”, poručio je branič te je prokomentirao konkurenciju, tj. Rijeku koja je na samo dva boda zaostatka u prvenstvu.

“Rijeka je dobra momčad i po meni su naš glavni konkurent, ali uvjeren sam da smo mi bolji i da ćemo na kraju to i pokazati “, rekao je Schiledenfeld te je nahvalio i mlade koji su se priključili pripremama prve momčadi.

“Stvarno je to neopisivo bogatstvo i vidi se da imaju golemi potencijal biti veliki igrači. Idu na svakom treningu do maksimuma, jako su svi brzi i lagani… Najbolji? Ma teško mi je uopće tako govoriti pa ću samo reći za svoju poziciju da mi se jako sviđa mali odnosno ogromni Benković. Ima baš sve potrebno za veliku karijeru”, završio je branič. Svoju formu Schildenfeld će morati jako dignuti ako se namjerava pojaviti na popisu igrača koji će ovog ljeta sudjelovati na Europskom prvenstvu u Francuskoj, prenosimo s portala net.hr

Iz kategorije: Sport