Sidebar Menu

Datum objave: 19. Listopad 2015

Članovi taekwondo kluba „Juraj Dalmatinac“ osvojili pet medalja na otvorenom turniru u Zagrebu

Šibenik News
Šibenik News

 

Protekli vikend održan je međunarodni otvoreni turnir „Pantera open 2015“, u olimpijskom taekwondo-u za kadete i mlađe kadete u Zagrebu. Na natjecanju je sudjelovalo 328 natjecatelja iz 37 klubova i 4 države. Članovi taekwondo kluba „Juraj Dalmatinac“ iz Šibenika, koji predvodi Nives Radić, nastupio je sa svojih 8 natjecatelja.

Najuspješniji su bili Sara Rak (-59 kg) i Matej Desanić (+65 kg) koji su u svojim kategorijama došli do finala i osvojili srebrne medalje. Lucija Desanić (-35 kg) pobijedila je dvije protivnice, ali je zaustavljena u polufinalu tijesnim rezultatom 1:2, te time osvojila brončanu medalju.

Brončane medalje su osvojili su još i Jere Gašperov (-45 kg) i Ira Lambaša (-43 kg). Iz „Jurja Dalmatinca“ zapažen nastup je imali su Marko Lokas (-30 kg), Tereza Berač (-39 kg) i Lana Lokas (-30 kg), ali su, nažalost, zaustavljeni kolo pred osvajanje medalje.

Na ovom natjecanju borce su pratili treneri Nives Radić, Zoran Huljev i Robert Dasović. 

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.