Datum objave: 02. Lipanj 2015

Na Cedevita basket touru u nedjelju u Šibeniku mogu sudjelovati svi i to besplatno

Šibenik News
Šibenik News

 

U nedjelju se igra tradicionalni Cedevitin basket turnin (3x3) u 17 sati na na Trgu Pavla Šubića I, u sjećanje na legendarnog Dražena Petrovića

Turnir u Šibeniku igrati će se u tri kategorije ( U12, U14, seniori), a ekipe se mogu besplatno prijaviti putem internet stranice www.basket-tour.com. Svi igrači će se sudjelovanjem na turniru registrirati i na globalnoj stranici 3x3planet.com na kojoj se nalaze svi 3x3 turniri u svijetu, kao i pojedinačni poredak igrača. Najbolje dvije ekipe u svakoj kategoriji osvajati će nagrade, a seniori će skupljati i bodove za poredak regije Jug. Atraktivan sportski program upotpuniti će uvijek zanimljiva natjecanja u tricama i zakucavanjima, a prisutne će u pauzama utakmica zabavljati i spektakularna breakdance skupina Unit X iz Splita.

Najboljih 12 ekipa sa turneja izboriti će nastup na velikom MASTERSU početkom kolovoza u Rijeci ( 01.08.), a pobjednik tog turnira imati će čast predstavljati nas na prestižom FIBA WORLD TOURU koji će ove godine biti u Pragu.

Sve informacije o turneji mogu se naći na internet adresi www.basket-tour.com, a prijaviti se može na 091 764 2040 ( Bojan Čekada) ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Organizatori natjecanja su TZ grada Šibenika i agencije SPORTART.
 

Iz kategorije: Sport