Datum objave: 12. Svibanj 2015

Radio Šibenik i partneri organiziraju biciklijadu i prikupljaju novac za Rebeku Radić

Diana Ferić
Diana Ferić

 

Biciklijada koju će u nedjelju, 24. Svibnja organizirati Radio Šibenik u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Šibenika i Biciklističkim klubom Faust Vrančić imat će humanitarni cilj i novac od startnina bit će uplaćen za liječenje u inozemstvu gimnazijalke Rebeke Radić. Riječ je o sportsko-rekreativnoj manifestaciji koju Radio Šibenik s partnerima organizira od 2011. godine. Startnina za sudjelovanje u biciklijadi je 20 kuna.

Biciklijadu podržavaju Udruženje obrtnika Šibenika, Nextbike sustav javnih bicikala i PU Šibensko-kninska, te brojni sponzori koji su donirali svoje proizvode i usluge za lutriju što će se održati nakon vožnje ovogodišnjom rutom. Za sve one koji nemaju bicikl, Nextbike će ga osigurati za ovu manifestaciju.

Start biciklijade je u 11 sati na rivi ispred Radio Šibenika, a vozit će se obalom, preko Vukovarske ulice, do Mandaline prema Zablaću u kojem će se sudionici zaustaviti na 20-tak minuta radi predaha. Povratak je istom rutom do Autobusnog kolodvora u Šibeniku, odakle će biciklijada krenuti prema Poljani, te ulicama Kralja Zvonimira i Stipe Ninića do cilja na gradskoj plaži Banj. Prijave za biciklijadu bit će od 9 do 10,45 sati, na dan njezina održavanja.

Na gradskoj plaži Banj bit će osigurana okrjepa za sudionike, a održat će se i izvlačenje lutrije.

Prošlogodišnja biciklijada Radio Šibenika okupila je 227 sudionika.

 

Iz kategorije: Sport