Datum objave: 17. Prosinac 2014

SPORT: Mirko Labrović novi trener HNK "Šibenik"

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Mirko Labrović novi trener HNK „Šibenik“ Labrović je došao na čelo HNK „Šibenik“ nakon ostavke Damira Petravića koji je klub vodio svega četiri mjeseca.

 

Mirko Labrović, novi trener HNK „Šibenik“ jedan je iskusnijih nogometnih stručnjaka koji dobro poznaje situaciju Trećoj nogometnoj ligi – jug. Igračku karijeru započeo je u Glavicama, a zatim je osam godina igrao za NK „Junak“, a kasnije je igrao za „Split“,“Uskok“ i za nekoliko inozemnih klubova.

Trenersku karijeru započeo je u „Junaku“  2003. godine, a  2004. Godine prešao je u „Hrvace“ gdje je ostao šest godina, od kojih je dvije bio i trener i igrač. Iz “Hrvaca“ se vratio u „Junak“ gdje je bio pomoćnik treneru Milu Nižetiću, a zatim je nastavio samostalno voditi taj klub i s njim postići zapažene uspjehe da bi s2012. godine ponovno preuzeo „Hrvace“   s kojima je osvojio dva prvenstva te tri županijska kupa.

 

Dolazak Labrovića u HNK „Šibenik“ cijeni se kao dobro rješenje jer je riječ o iskusnom treneru koji će moći uspješno vidjeti klub.

 

Foto: www.nk-oskotok.hr

 

Iz kategorije: Sport
Označeno u: