Datum objave: 05. Listopad 2014

Nogometaši Šibenika svladali Zagoru s čak 8 : 0

Diana Ferić
Diana Ferić

Daleko najbolju utakmicu ove sezone odigrali su nogometaši Šibenika jučer na Šubićevcu, prenosimo s njihove službene stranice. na Šubićevcu. U devetom kolu 3. HNL jug pobijedili su s 8:0 pobijedila Zagoru iz Unešića. Po tri gola postigli su Toni Španja i Igor Prijić koji je zabio nakon nekoliko utakmica posta, a po jedan gol postigli su kapetan Marko Kartelo (prvi) i David Puclin (posljednji gol na utakmici).

U 14. minuti narančasti su poveli: Blaževićev udarac završio je na ruci jednog gostujućeg igrača, sudac je pokazao na najstrožu kaznu, odakle je precizan bio Kartelo. Devet minuta kasnije Blažević je ponovno centrirao s lijeva, a Španja njegovo dodavanje poslao iza leđa Mihaljevića. I u 33. minuti naš mladi veznjak još jednom trese mrežu gostiju: još jedan dalekometni šut odsjeo je na željenom mjestu za 3:0. Na odmor se otišlo vodstvom od 4:0 jer je Prijić, poslije posta od pet utakmica, napokon ponovno zabio i to iz teške pozicije.

Nastavak je novim golom, svojim trećim, otvorio Španja. Na centru je Tokić čisto oduzeo loptu, dao za Španju koji precizno pogađa mrežu Zagore za vodstvo od 5:0. U 73. minuti Prijić postiže novi gol: Puclin je centrirao s desna, a najbolji strijelac lige iz blizine pogodio. Šest minuta kasnije Prijić se izjednačio sa Španjom po broju postignutih golova u ovoj utakmici: Tokić i Šare odlično su kombinirali, Šare je pogodio 'u trepavicu' Prijića koji još jednom matira Mihaljevića. Konačan rezultat postavljen je u 87. minuti kad je na asistenciju Tokića Puclin zabio svoj prvi gol u dresu našeg kluba, objavljeno je na službenoj stranici HNK Šibenik.

 

Iz kategorije: Sport