Datum objave: 29. Rujan 2014

Jolly JB: Umjesto Erjavca za trenera dolazi Momir Milatović

Diana Ferić
Diana Ferić

Mladen Erjavac  više nije trener  Jollya, javlja portal Crošarka

U  deset utakmica upisao je devet poraza, a posebno bole oni protiv drugoligaša Gorice, visoki od Zagreba (minus 24) te od tek ekipiranog Splita. Šibenski prvoligaš je ipak, za razliku od više drugih A1 ligaša, na vrijeme počeo s pripremama s kvalitetno popunjenim rosterom za naše prvoligaške prilike i sigurno se ovakvi nastupi nisu očekivali. Tako će ovaj prvoligaš pet dana prije početka prvenstva dobiti novog trenera.

Radi se o Crnogorcu Momiru Milatoviću, bivšem treneru Jollyja, ali ženske ekipe. Večeras nam je to potvrdio sam Stojanović u zanimljivoj rečenici:

“Pripreme završene, sada krećemo ozbiljno. Umjesto Erjavca stiže Momir Milatovic, trener svih trenera. Sad slazemo ekipu.”

Erjavec tijekom priprema odradio posao, no u utakmicama nije bilo natjecateljskog žara. Nakon poraza od Splita na turniru u Širokom uslijedio je poraz od domaćina koji je igrao bez Katića, i tu se pokazalo da nismo  pravi. Jolly kao klub ulaže puno u momčad i image kluba, no evidentno je da gospodin Erjavec nije trener koji može podići ovo momčad unatoč dobrom radu tijekom priprema – izvijestili su iz šibenskog prvoligaša, prenosimo s portala  Crošarka.

 

 
 
 

 

Iz kategorije: Sport