Datum objave: 01. Kolovoz 2014

Predstavljeni novi igrači HNK Šibenika koji bi trebali klub dovesti u drugu ligu

Nina Medić
Nina Medić

Perica Šare, David Puclin, Ivan Tokić, Josip Bašić i Igor Prijić novi su igrači HNK Šibenika predstavljeni na današnjoj press konferenciji. Svi su naglasili kako klubu žele pomoći u povratku u viši rang, odnosno 2. HNL.

21-godišnji Josip Bašić igra na poziciji stopera i desnog bočnog. „Došao sam pomoći klubu da ga vratimo tamo gdje mu je mjesto, ove godine nadamo se u Drugu, a dogodine već u Prvu ligu. Lani sam igrao I. HNL sa Zadrom, a imam iskustva iz Treće lige jer sam kao junior bio na posudbi u Raštanima. S njima sam i osvojio Treću ligu, znam kakva je. Neće biti lako, ali dat ćemo sve od sebe da nam bude lakše“, kazao je Bašić.

Novo pojačanje na poziciji lijevog bočnog igrača je 23-godišnji Perica koji je kazao kako će i on dati svoj doprinos da se klub vrati u drugu ligu.

Iz Osijeka je došao 25-godišnji Igor Prijić "Dolazim iz Osijeka, a zadnji klub mi je Cibalia. Došao sam pomoći da se vratimo u Drugu ligu. Igram na poziciji čiste špice. Nadam se u dobrom dijelu da bi se moglo ponoviti izdanje kad sam u Segesti bio najbolji strijelac lige“.

 

FOTO: hnk- šibenik.hr

Iz kategorije: Sport