Datum objave: 19. Lipanj 2014

Pobjeda reprezentacije Hrvatske protiv Kameruna slavila se i u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Hrvatski su nogometaši iz Amazona Arene u Manausu otišli presretni. A kako i ne bi, kad su sa 4:0 pobijedili Kamerun, te ostali u igri za prolazak u sljedeći krug natjecanja. No, osim sreće, zajednički im je bio i strašan umor zbog igranja u vrlo teškim klimatskim uvjetima, piše tpoertal.

 

'Odlična utakmica koju smo kvalitetno pripremili i sproveli kroz niz prilika i golova. Nisam imao puno posla, jer je organizacija obrane bila sjajna. Izuzetak je par loših izlaženja na protivničke šuteve, na to ćemo morati posebno paziti u pripremi za Meksiko. Naravno, i zahvaljume svim navijačima na velikoj podršci', rekao je Stipe Pletikosa, hrvatska 'hobotnica' i igrač koji je za A selekciju Hrvatsku debitirao još 'davne' 1999. godine.

'Velika utakmica Hrvatske sa svim elementima koji trebaju za pobjedu. Ovo je naša zahvala svima koji su došli ovdje, na drugi kraj svijeta, kako bi nas bodrili i za one koji doma bdiju i gledaju nas kroz noć. Ovo je za njih. Sada nas čeka Meksiko, ali imamo dan manje odmora nego oni, a i više smo se potrošili u ovim uvjetima, ali izgledi su 50:50. Dat ćemo sve što možemo, pokazati koliko znamo i vidjet ćemo gdje će nas to odvesti. Nama je utakmica protiv Meksika - finale', objasnio je kapetan reprezentacije Darijo Srna.

 Veličanstvena  pobjeda hrvatske reprezentacija slavila se i na šibenskim ulicama budući da je velik broj Šibenčana i ovu utakmicu pratio na šetkatima  kafića, a  najmasovnije praćenje organizirano je  na parkiralištu Dalmare centra.

Iz kategorije: Sport