Datum objave: 27. Travanj 2014

Nogometaši na domaćem terenu pobijedili s 4 : 1, vaterplolisit izgubili s 5 :15

Diana Ferić
Diana Ferić

Nogometaši Šibenika postigli su još jedu pobjedu u borbi za prvaka Treće hrvatske nogometne lige. Jučer su na Šubićevcu svladali Croatiju Zmijevci rezultatom 4 : 1. Dva gola dao je Miro Slavica, a po jedna Milinković i Živković.

 

Narančasti su do prednosti stigli u 15. minuti: Pecolaj je sjajnom loptom u matnu priliku gurnuo Milinkovića koji to koristi i pored nemoćnog Gudelja šalje loptu u mrežu za 1:0. Do kraja prvog dijela imala je naša momčad još cijeli niz šansi, ali neefikasnost i vratar Gudelj spriječili su nove promjene rezultata.

 

Ali u drugom dijelu vidjeli smo nove golove: u 71. minuti Slavica je iskoristio odličan centaršut Kendeša i prvi put matirao Gudelja. Samo dvije minute kasnije našao se još jednom na pravom mjestu: Milinković je spustio loptu glavom, a Slavica je zakucao u mrežu. Konačan rezultat u 88. minuti postavio je A. Živković: još je jednom Kendeš ubacio s desna, sam i neometan bio je Živković koji je glavom postavio konačnih 4:1, prenosima sa službenih stranica Kluba.

 

Šibenčani tako ostaju na drugom mjestu i čekaju mogući „kiks“ vodećeg Imotskog koji je jučer na svom terenu pobijedio ekipu Omiša.

 

Šibenski vaterpolisti, pak, i dalje bilježe poraze. Uvjerljivo ih je jučer na bazenu u Crnici svladao VK Pošk rezultatom 5 : 15. Ako su Splićani s dvije uvjerljive pobjede izbacili Šibenčane u borbi za peto mjesto Jadranske vaterpolske lige. U sljedećem kolu igraju protiv splitskog Jadranaza 7 mjesto.

Iz kategorije: Sport