Datum objave: 11. Travanj 2014

Nogometaši Šibenika sutra idu po pobjedu na gostovanju u Sinju

Nina Medić
Nina Medić

Nakon pobjede protiv Hrvaca na domaćem terenu, momčad HNK-a  Šibenik očekuje još jedan susret u gostima protiv momčadi Junaka iz Sinja. U najavi utakmice Mile Petković, pomoćni trener  i Domagoj Perica, vezni igrač Šibenika, složni su kako i iz ovog gostovanja, a uoči derbija protiv Imotskog, žele sva tri boda.

" Ako mislimo ići u Drugu ligu moramo u svakoj utakmici ići na pobjedu, pa tako i u Sinju. Moramo se staviti kako treba pa poslije možemo reći jesmo li pogriješili ovdje ili ondje. Moramo igrati ekipno i onda možemo očekivati nešto", istaknuo je pomoćni trener Mile Petković dodavši: "Njihovu ekipu poštujem i cijenim, vodi ih moj prijatelj Dean Računica. Sinj je nogometni grad. Mislim da neće biti onakvih stvari kojih je bilo na nekim drugim gostovanjima. Oni vole nogomet, pa se nadam da će tako biti i u subotu."

Optimist je i mladi veznjak Domagoj Perica: "Moramo ići po pobjedu, jedino nas to drži u igri. Nakon toga je Imotski i moramo dobiti obje utakmice, ovisi nam prvenstvo o tome. Dobro radimo i mislim da neće biti problema. Izostaje Marko Kartelo, ima tri žuta kartona, ali njegov izostanak neće puno utjecati na našu igru. Tu su Bulat, Spahija i Batur koji ga mogu dobro zamijeniti."

Utakmica Junaka i Šibenika igra se na gradskom stadionu u Sinju s početkom u 16 sati.

IZVOR: hnk šibenik

Iz kategorije: Sport