Datum objave: 04. Travanj 2014

Nogometaši Šibenika sutra protiv Hrvaca idu po nova tri boda

Nina Medić
Nina Medić

HNK Šibenik sutra će u sklopu u 24. kolu Treće HNL na Šubićevcu, ugostiti Hrvace, trenutno petoplasiranu momčad na tablici.

"Čeka nas novo iskušenje, novo kolo u kojem nas ništa osim tri nova boda ne može zadovoljiti. U tom smo se pravcu i pripremali. Vrlo smo zadovoljni načinom kako igrači odrađuju treninge, a u zadnje vrijeme i pristup utakmicama je jako dobar. Mislim da samo to s treninga treba pretočiti sutra na teren i da ćemo se onda svi skupa radovati novoj pobjedi koja nam je neophodna u borbi za Drugu ligu", kazao je Zoran Slavica trener vratara.

Ističe kako su Hrvace su solidna momčad iz gornjeg dijela ljestvice. „Vidimo da najmanje primaju, ali najmanje golova i daju. Na nama je da svojom kvalitetom, angažmanom taj njihov čvrsti blok što prije razbijemo i utakmicu usmjerimo u pravcu u kojem mi želimo. To znači sigurnu pobjedu i osvajanje nova tri boda. Kažem, neće biti lako, međutim, rad na treninzima, naša kvaliteta daju nam za pravo nadati se da ćemo mi tu utakmicu sigurno pobijediti".

"Mislim da će biti jako nezgodni. Do sad smo igrali ove dvije utakmice kod kuće, gosti su se koliko toliko otvorili, pokušavali su se nadigravati, pa nam je bilo lakše. Mislim da će sutrašnja utakmica biti totalno drugačijeg tijeka, s obzirom da je poznato da oni svi igraju ispod centra. Poznato je i da primaju jako malo golova, što pokazuje i statistika. Pripremali smo se i za to ovaj tjedan, kako probiti taj bunker. I nadam se da ćemo ga što prije otvoriti da nam bude lakše kasnije u utakmici" ,naglasio je kapetan Marko Kartelo.

Utakmica počinje u 16 sati na stadionu Šubićevac.

IZVOR: hnk-sibenik.hr

Iz kategorije: Sport